Yoga

Of je nu een beginnende of gevorderde yogi bent, Hatha yoga is voor iedereen. Het is de meest klassieke vorm van yogasanas (yoga poses) en helpt om je lichaam en geest in balans te brengen. Zeker in het drukke leven van vandaag de dag is het fijn om rust te creëren, zowel in je lichaam als in je gedachten.

Tijdens deze Hatha Yoga les ontdekken we hoe sterk lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. We gebruiken bewust onze ademhaling en concentratie om rust, stabiliteit en ontspanning te brengen in de poses. Tegelijkertijd helpt dit om gedachten los te laten, je geest tot rust te brengen en in het ’nu’ te komen. Stretchende en ontspannen asanas worden afgewisseld met meer flow en dynamiek voor een soepel en sterk lichaam.

Iedereen bepaalt zelf zijn eigen niveau en mate van intensiteit. Sommige dagen heb je behoefte aan ontspanning, sommige dagen wil je meer uitdaging. Bewust luisteren naar je eigen lichaam staat bovenaan. Dankzij de variatie en opbouw van de asanas is deze Hatha Yoga les ideaal voor beginners en ervaren yogi’s.

Leeftijd:

Leeftijd: 18 jaar e.o.

 

lestijd:

Dinsdag van 19.00 tot 20.00

Waarom Hatha Yoga? 

– je brengt je lichaam en geest in balans

– je werkt aan een soepel en sterk lichaam

– je krijgt meer balans, zowel fysiek als mentaal

– je werkt aan je bewustwording

– je bepaalt je eigen mate van intensiteit

– je leert luisteren naar je eigen lichaam

– je brengt rust in je gedachten (ook buiten de les!)

– je komt meer in het nu

– je geeft jezelf een uur lang volledige aandacht

– je het verdient!

klik hier voor een gratis Proefles!